ERZURUM OLTU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 YÖGEP KASIM AYI FAALİYETLERİ

2019-2020 YÖGEP KASIM AYI FAALİYETLERİ

 

OLTU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİ GELİŞİMİ PLANI

 

KASIM AYI FAALİYET RAPORU

 

 

 

Toplantı Sayı                       : 02

 

Toplantı Tarihi                     : 21.11.2019  / 15:00

 

Toplantı Yeri                       : Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi 

 

Katılımcılar                 : Oltu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi İdarecileri, Oltu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İdarecileri, Oltu Hattat Hasan Çelebi İHO İdarecileri

 

 

 

 

 

              Din Öğretiminin 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde yapılmasını planladığı Yönetici Gelişim Eylem Planı çerçevesinde Kasım ayında yapılması planlanan Okul yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin etkili ve verimli kullanımı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü internet sitelerinin (MEBDES, dinogretimi.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, dogm.meb.gov.tr) incelenmesi; eğitimin niteliğini geliştirmede Kalite Takip Sistemi uygulamasının yeri, önemi ve değerlendirilmesi Yönetici Gelişimi Faaliyeti 21.11.2019 tarihinde okul müdürünün odasında ve öğretmenler odasında yapılmıştır. Toplantıya Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürümüz İhsan ARAS, Oltu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Necati KOÇAK, Müdür Yardımcısı Ertuğrul ŞENGÜL ve Hattat Hasan Çelebi İHO Müdürü Yavuz ÖZDEN ile okulumuz Müdürü Sıtkı TOKSOY, Müdür Başyardımcısı Anıl DEMİRCAN ile Müdür Yardımcıları Muhammet Nuri YILDIRIM, Kadir AKPINAR ve Şeref BÜLBÜL katılmıştır.

 

Yöneticilerimize, Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı Anıl DEMİRCAN tarafından MEBDES, dinogretimi.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, dogm.meb.gov.tr gibi bakanlığımıza ait sitelerle ilgili öğretmenler odasında sunum yapılmış, toplantıya katılan diğer idarecilerimiz ve şube müdürümüzle görüş alışverişinde bulunulmuştur. Adı geçen sitelerin aktif kullanımıyla ilgili görüş birliğine varılmıştır. Okullarımızdaki öğretmen arkadaşların da bu siteleri aktif kullanmalarının teşvik edilmesi kararlaştırılarak toplantımız aralık ayında tekrar bir araya gelmek üzere iyi dileklerle bitirilmiştir.

 

 

 

 

 

 22-11-2019

22-11-2019

22-11-2019

 

Karabekir Mah. Cumhuriyet Blv. 43/1 Hükümet Konağı Kat2 25400 Oltu/ERZURUM - 0442 816 13 91

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.